Prenumerera på vårt nyhetsbrev

* indicates required

Nyheter

Liftsäkerhetsutbildning

 

Från och med 1 juli 2007 skall arbetsgivaren tillse att alla som använder en lift i sitt arbete har dokumenterade teoretiska och praktiska kunskaper. Ett enkelt och praktiskt sätt att skaffa sig kunskaper och dokumerntation är en liftsäkerhetsutbildning. Rallco erbjuder Dig som kund en subventionerad Liftsäkerhetsutbildning. Utbildningen äger normalt rum i våra lokaler men kan naturligtvis även ges på din arbetsplats om så önskas. Utbildningen är ISO certifierad och brukar vara mycket uppskattad. 


Nya liftar

 

Haulotte Star 6
Stark kompakt pelarlift med utskjut i korgen.
Godkänd för utomhusbruk 12,5m/s, 1 person/230kg 
- inomhus 2 personer/230kg.

Se mer info om liften här

star6 - 2016 cover 

 

Haulotte HT 23 RTJ- Hela 450 kg lyftkaspacitet 22,5 m bomlift
Snabb och tyst dieseldriven bomlift. Extremt stor lastkapacitet i korgen. Ställning för lyft av glasrutor eller dylikt finns att beställa till liften.
Se mer info om liften här


 


Hyrsparken har utökats med 2 st ytterligare 27 m billift på 3,5 tons chassi
Ruthmann TB270 är ett tekniskt mästerverk. Hela 27 m arbetshöjd på lätt lastbil. Får köras på vanligt B- körkort. Liften har även en räckvidd på dryga 14 m i sidled. Stödbenen nivellerar automatiskt och kan köras ut på tre olika sätt: Fullt, åt en sida eller rakt ned. Hur du pallar påverkar givetvis räckvidden.
Se mer info om liften här


 


Genie GS-4047- Smalsax med 13,9 m arbetshöjd
1,19 m bred saxlift med en maximal arbetshöjd på 13,9 m. Liften är batteridriven och endast godkänd för inomhusbruk.
Manitou 200 ATJ
Våra självgående liftar från Manitou brukar vara mycket uppskattade. Sortimentet har utökats med en 20 m bomlift. Maskinen är 4-hjulsdriven och har 3 olika styrmöjligheter av hjulen

 


21 m Terrängående bomlift med stödben
Perfekt för jobb på ömtåliga underlag som tex gräsmattor och garagetak och för jobb på underlag som lutar. Även lämplig för arbete i parker och skog. Tar sig fram bra på de flesta underlag och i kuperad terräng tack vare 4- hjulsdrift och låg vikt. Liften har styrning på 4:a hjul och har en hög transporthastighet. Liften körs helt från korgen, även stödbenen. Max arbetshöjd: 21,2 m. Max räckvidd: 13 m. Vikt: 3800 kg
Läs mer här


Rallco AB | Malmö: 040-930014 | Karlskrona: 0455-308540 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.